Houtwerk

Het goed onderhouden van een huis zorgt ervoor dat u ook daadwerkelijk prettig kunt wonen in uw huis. Het houtwerk (schilderwerk) laten reinigen is hier een onderdeel van. Wat mij betreft een belangrijk onderdeel. Het heeft namelijk veel voordelen om uw houtwerk goed bij te houden. Denk bijvoorbeeld aan het aanzien van uw huis en ook de langere levensduur van het verfwerk is een goede reden. Regelmatig gereinigd houtwerk zorgt er dus voor dat de schilderswerkzaamheden nog even uitgesteld kunnen worden. Dit kan u veel geld besparen op den duur.

Denk bij houtwerk bijvoorbeeld aan daklijsten, windveren, dakgoten en hangend hout.

Het reinigen van het houtwerk doe ik normaal gesproken 1 of 2 keer per jaar voor mijn klanten. 1 keer per jaar staat voor het bijhouden van het schilderwerk. Laat u het houtwerk 2 keer per jaar reinigen dan behoudt uw huis de mooie uitstraling door het hele jaar heen, afhankelijk van de staat van het verfwerk. Ook trespa en andere gladde platen kan ik voor u reinigen.

Heeft u interesse om uw houtwerk te laten reinigen of wilt u hier meer informatie over? Bel mij dan of stuur een mailtje en ik kom langs om een prijsopgave te maken.