Het nieuwe jaar

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer afgelopen. Het nieuwe jaar heeft tot nog toe vooral veel wind, regen en een enkel vlokje sneeuw opgeleverd. Niet heel fijn weer voor een buitenwerker maar het had nog een stuk slechter gekund. In de dagen dat er wel gewerkt kon worden heb ik goed kunnen opschieten zodat ik niet al te ver achter ben komen lopen. Dit geldt jammer genoeg nog niet voor iedere wijk en dus blijven we hopen op nog meer droog en storm vrij weer.

Het echte goede nieuws komt van een andere kant. Mijn werkmaat Niels Popping heeft afgelopen december zijn knie laten opereren. Dit was geen lichte operatie en daarom was het hopen op een goede afloop. Het revalidatieproces lijkt goed te verlopen. Bij deze kan dus ik melden dat Niels alweer hard aan het trainen is om over een paar weken het werk weer op te kunnen pakken. Eerst zal dit rustig aan gebeuren om ergens in maart weer op een goede snelheid te kunnen werken.

Wij kijken er erg naar uit om weer samen aan de slag te kunnen gaan, en niet in de laatste plaats om de gezelligheid.

Op naar het voorjaar waar wij weer veel klanten tevreden hopen te maken door het leveren van goed werk.