Najaarsbericht

Dit jaar hebben we te maken met een bijzonder goed najaar. Het weer houdt zich uitstekend en heeft ervoor gezorgd dat ik nog veel extra werk heb kunnen verzetten. Het is lekker druk geweest wat ertoe geleidt heeft dat ik een nog hechtere samenwerking ben aangegaan met Niels van Popping glazenwasserij. Omdat wij nagenoeg dezelfde waarde hechten aan het zowel leveren van kwaliteit als het onderhouden van een goede band met de klant is dit voor ons een succesvolle samenwerking.

Ook voor de komende weken hopen wij dat het weer zich nog even goed houdt. Dit is natuurlijk vanzelfsprekend echter zit er dit keer meer aan vast. Niels  zal in december een operatie aan zijn kruisband ondergaan die hem de komende maanden parten zal spelen. Wij hebben afgesproken dat ik ook zijn klanten voor mijn rekening zal nemen deze periode. Dit houdt in dat het voor mij een drukke periode kan worden terwijl de kans op winters weer natuurlijk ook aanwezig is. Als oplossing op de ontstane situatie komt mijn broer Martijn Westdorp de komende periode weer vaker inspringen.

Bij deze hoop ik dat er (mocht er vertraging opgelopen worden) van uw kant rekening mee gehouden zal worden. Wij doen natuurlijk ons best om te zorgen dat alles zo veel mogelijk op tijd gebeurd maar hebben vooral het weer natuurlijk niet zelf in de hand. Alvast dank voor uw medewerking in deze.