10 jaar glazenwasser

In de zomer van 2004 was het voor het eerst dat ik op dagelijkse basis samen met Peter (mijn vader) ben gaan glazenwassen. Dat maakt alweer 10 jaar! In die tien jaar is er veel gebeurd en heb ik vele klanten van dienst kunnen zijn. Dat heeft niet alleen tot een tevreden gevoel geleidt, het is ook de reden geweest dat ik veel mooie ervaringen heb kunnen op doen binnen deze tijd. Immers, zonder geld word het lastig om de mooie reizen te maken die ik gemaakt heb. Dat heb ik voor een goed deel natuurlijk aan mijn eigen inzet te danken. Toch ook voor een belangrijk deel aan de klant. Hierbij wil ik al mijn klanten bedanken waar ik de afgelopen jaren mijn diensten heb mogen bewijzen.

Ook de komende jaren hoop ik nog vele klanten van dienst te mogen zijn.

Een fijne zomer toegewenst!