2014!

Allereerst een goed nieuwjaar gewenst voor iedereen die dit bericht te lezen krijgt.

Het nieuwe jaar is ingegaan en dit is gepaard gegaan met heel wat regen maar vooral ook veel wind. Ik heb nog een kleine week de tijd heb om al mijn wijken af te krijgen. Dit zal helaas niet overal gaan lukken. Door de harde wind die gepaard ging met van tijd tot tijd regen heb ik meer vrije dagen op moeten nemen rond kerst en oud en nieuw dan dat ik gehoopt had. Dit betekend dat de ramen niet overal op tijd gelapt gaan worden de komende periode. Martijn Westdorp en Niels Popping gaan hun best doen om de uitlooptijd zo veel mogelijk te beperken. Echter zijn zij ook afhankelijk van het weer de komende tijd alsmede het eigen werk dat voor hun ook door zal moeten gaan.

Voor een ieder waar het wachten langer zal duren dan het normale schema biedt ik mijn excuses bij voorbaat aan. Ik hoop dan ook dat er begrip is voor het feit dat buitenwerk plannen in de winter niet altijd makkelijk te doen is.

Toch ook verwacht ik dat dit jaar weer een jaar word met een dienstverlening die voor beide partijen als prettig word ervaren en gezellige gesprekken tijdens de koffie.

Gelukkig 2014!