Herfst en winterweer

Het is weer volop herfst in het land en dat is te merken ook. Wind, regen en kou maken de tijd van het jaar niet ideaal voor mij als glazenwasser. Was ik de enige dan was dit niet zo vervelend. Ook voor u kan dit betekenen dat het kort na het wassen van de ramen alweer gaat regenen. In de zomer valt hier goed rekening mee te houden door mij als uw glazenwasser. Nu, in de herfst en de winter is dat anders. Ook tussen de buien door zal ik aan het werk moeten, simpelweg omdat het niet anders kan, wil ik bij tijds bij de klant verschijnen. Toch is het natuurlijk zo dat ook met dit herfstweer uw kozijnen de verzorging goed kunnen gebruiken. Het gehechte vuil was ik eraf zodat uw verfwerk in goede staat kan blijven. Zonder het oude vuil zien ook uw ramen er toch weer even een stuk frisser uit. We wonen nu eenmaal in Nederland. Het goede nieuws: ook in 2014 komt gewoon de lente weer terug, gevolgd door een door mij voorspelde heerlijke zomer!

P.s. Voor het legen van de goten kunt u bellen of mailen. Denk erom dat met vorst de goten bevroren kunnen zijn en ze dus niet geleegd kunnen worden.