Reis naar Peru

Het wordt weer winter, en als dat betekend wat het de afgelopen jaren betekende dan zal er ook komende winter weer een periode zijn dat er niet buiten gewerkt kan worden. Mede om deze reden heb ik besloten dat ik het de komende winter anders ga doen. Voor 5 weken ga ik backpacken in Peru, dit samen met mijn vriendin Maya. Wij zijn op reis van 10 januari tot 15 februari.┬á Maya is dit jaar gestart met haar eigen bedrijf “Hemminga design” (zie ook www.hemmingadesign.nl). Ook zij werkt als zzp’er en kan hierdoor gezellig met mij op reis.

Wat betekend dit voor u?
In de periode vanaf half januari tot en met half februari zal het werk, waar mogelijk (ivm het weer), gewoon zijn doorgang vinden. Dit zal gebeuren door mijn broer Martijn Westdorp ofwel door mijn maat Niels Popping. Beide zijn zij ook zzp’er in de glazenwasserij. Mocht u in de periode dat ik weg ben vragen hebben dan kunt u bij hen terecht. De telefoonnummers zal ik onderaan dit bericht plaatsen. Martijn Westdorp doet naast het glazenwassen ook nog aan tuinieren en vooral het onderhoudt hiervan. Ook voor de kleinere aanlegklussen kunt u bij Martijn terecht.

Voor het zover is probeer ik bij iedereen de ramen nog te komen lappen. Misschien betekend dit dat u iets eerder weer aan de beurt bent dan dat u gewend bent. Ik hoop dat u hiervoor begrip kunt opbrengen.

Maya en ik kijken er erg naar uit om Peru te ontdekken en verwachten een prachtige rondreis tegemoet te gaan langs onder andere Machu Pichu, Cusco, het titicacameer en het amazone gebied.

Voor vragen kunt u voor 10 januari 2014 gewoon nog bij mij terecht.

Martijn Westdorp:
0644830313

Niels Popping
0652087813

 

lets-travel-to-peru-machu-picchu-with-Berenger-Zyla-featured